شناسهٔ خبر: 233131 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

اتمام روکش آسفالت ۴.۵کیلومتر از محور روستایی دومک شهرستان زاهدان/ بهره مندی حدود ۱۰۰ روستا از راه مناسب

روکش آسفالت مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از پایان عملیات روکش آسفالت محور روستایی دومک در حوزه شهرستان زاهدان به طول ۴.۵ کیلومتر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان، شهرام مبارکی گفت: با اتمام روکش آسفالت ۴.۵کیلومتر از محور روستایی دومک شهرستان زاهدان, حدود ۱۰۰ روستا از راه مناسب بهره‌مند می‌شوند و دسترسی آنان به شهرستان‌های زاهدان و نصرت‌آباد تسهیل خواهد شد.

وی افزود: در این عملیات  که به صورت امانی انجام شد، تعداد ۹ دستگاه ماشین‌آلات راهداری و ۱۱ نفر از نیروهای راهدار مشارکت داشتند .

مبارکی عنوان کرد: محور روستایی دومک یکی از مسیرهای مهم ارتباطی منطقه می باشد که اجرای عملیات روکش آسفالت آن از مطالبات دیرینه مردم این منطقه بوده است.